11.10.2015 р. Skype бюро перекладів в Україні.

 
На наш сайт, бюро перекладів в Україні, додано новий сервіс. Відтепер клієнти можуть швидко і легко зв'язатися з операторами головного офісу нашого бюро, натиснувши кнопку "skype", яка відображається в правій частині даного веб-сайту. Такий сервіс буде дуже зручний для всіх клієнтів, і особливо для тих, хто перебуває за межами України, так як здійснити дзвінок до нашого офісу з-за кордону за допомогою "skype" можливо абсолютно безкоштовно.
 
Довідка:
 
Skype можливо встановлювати на комп'ютер, ноутбук, планшет, телефон і навіть на телевізор. Для використання даного сервісу, необхідна наявність Інтернет - з'єднання. Використання Skype абсолютно безкоштовно, що дає можливість необмеженого спілкування для своїх абонентів по всьому світу. Спілкування між абонентами може реалізовуватися за допомогою чату, або голосового чи відео зв'язку. Абоненти можуть об'єднуватися в групи і проводити різні семінари, конференції або інші заходи за допомогою даного сервісу. При бажанні, поповнивши свій баланс в сервісі Skype, користувачеві надається можливість здійснювати дзвінки на звичайні номери стаціонарних і мобільних телефонів.
 
Минулого тижня, представники Skype анонсували запуск нових функцій додатка - це синхронний переклад голосових дзвінків та письмовий переклад текстових повідомлень. Можливість синхронного перекладу буде надана на шести мовах, а переклад текстових повідомлень буде здійснюватися більш ніж на 60 мов. Новий сервіс надасть можливість переводити в режимі реального часу мову абонентів, які спілкуються між собою англійською, іспанською, німецькою, французькою, італійською та китайською мовами. Як повідомили представники компанії, в майбутньому, компанія планує розширювати можливості "Skype", в т.ч. за рахунок додавання сервісу з перекладу нових мов.
 
Компанія Skype була заснована шведом Н.Зеннстремом і данцем Я.Фріісом в 2003 році.
 
Сьогодні компанія Skype є структурним підрозділом корпорації Microsoft.